Productcategorieën
Het verhaal

Over Felix Flos

Nice to feet (or meet) you

Wij zijn

Felix Flos

Felix Flos gelooft in de kracht van eerlijk delen. Met andere woorden: mooie, klassieke katoenen sokken voor de man en vrouw met klasse. Maar ook schoolgeld, schoolboeken en schoolbussen voor kinderen in India. Dit is onze manier van ondernemen. Niet alleen met een commercieel doel maar ook daadwerkelijk kansen creëren voor kansarme kinderen. Dat is Felix Flos.

Samen de wereld mooier maken

Onze partners

Felix Flos betekent geluksbloem. Iedereen verdient immers een kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij werken altijd samen met bedrijven en instellingen die ook bij willen dragen aan een betere wereld. Dit levert niet altijd het meeste rendement op, maar wel het beste gevoel.

De productie van onze sokken vindt plaats in Polen (Torun) waar wij de lokale bevolking aan werkgelegenheid helpen. Het logistieke deel vindt plaats in Limburg door medewerkers van MTB Maastricht: mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Daarnaast steunen wij met de helft van de opbrengst Stichting Parvati, een stichting die zich inzet voor scholing aan kinderen op plekken op de wereld waar dit niet mogelijk is.

Meer weten?

Stichting Parvati

Wil je weten waarom wij Stichting Parvati zo’n warm hart toedragen? Ga dan naar de website van Stichting Parvati.

Betere wereld onder je voeten

Samenwerken?

Kun jij je helemaal vinden in onze visie en heb of ken je een stichting die ook zijn steentje wil bijdragen aan een betere wereld? Wij staan altijd open voor een nieuwe samenwerking. Neem contact met ons op voor een goed gesprek!