Niet goed geld terug & 14 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 49,-
COVID-19: Het kan zijn dat je bestelling wellicht enige vertraging oploopt.

Over Felix Flos

“Wij geloven in de kracht van eerlijk delen. In het creëren van kansen voor kansarme kinderen”

“Wat als onze webshop niet alleen mooie, goede kwaliteit producten zou verkopen maar tegelijk ook het leven van kansarme kinderen zou kunnen verbeteren?”. Wij zochten bewust naar nét dat beetje extra. Naar het creëren van meer waarde. Niet alleen voor ons maar vooral ook voor anderen, voor wie gelijke kansen niet zo vanzelfsprekend zijn als voor ons.

Partners

Stichting Parvati

In samenwerking met Stichting Parvati zorgen we ervoor dat straat arme kinderen de kans krijgen om naar school te gaan. Een kans om iets moois te kunnen maken van hun toekomst, om een later een gezin te kunnen onderhouden en simpelweg een dak boven hun hoofd te hebben.

Bekijk

MTB Maastricht

Voor mensen met een beperking is een baan meer dan werken, het bied stabiliteit en zorgt dat de kwetsbare onder ons een dagbesteding hebben waarin ze hun zorgen kunnen vergeten. Dit steunen wij en daarom werken wij samen met MBT Maastricht, een plek waar iedereen zichzelf mag zijn.

Bekijk

De Fabriek

Onze fabriek staat in Polen (Torun) waar we ons inzetten om zoveel mogelijk oudere, of kwetsbare jongere in dienst te nemen. Op deze manier proberen wij niet alleen te werken met verantwoorde grondstoffen, maar ook met een verantwoord gevoel naar de lokale bevolking.

Bekijk

Inspiratie

6 redenen waarom iedereen voor Felix Flos kiest

Bekijk

Wat je moet weten over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Felix Flos

Bekijk

Hoe elk paar sokken de armste kinderen in India aan onderwijs helpt

Bekijk

Felix Flos sokken in uw assortiment?

Wij geloven in onze producten, in de kwaliteit en hoe ze kunnen helpen de wereld comfortabeler en mooier te maken. Bent u retailer of webshop eigenaar? Ziet u ook dat uw klanten de Felix Flos producten zullen waarderen? En hoe u, als winkelier, mooie merk kan toevoegen? Neem dan gerust contact op. We leggen u graag alle mogelijkheden uit.

Neem contact op

Felix Flos perskit

Voor publicaties over Felix Flos vindt u hier alle benodigde informatie zoals tekst en beeld over onze missie en werkwijze. Ook zijn er mogelijkheden om Felix Flos beeldmateriaal te downloaden.

Download perskit