Easy de allerbeste sokken

Sokken aan en gaan. Easy as that.

Easy de allerbeste sokken? Dat is een bold statement. Maar wij maken het iedere dag weer waar. Op onze sokken. Want Felix Flos sokken zijn van excellente kwaliteit, en ook nog eens goed voor de wereld. Want we doneren 1/3e van onze winst aan een goed doel. De allerbeste dus? Easy.

Felix Flos maakt alles easy

Jij wil gewoon een easy life. Op je sokken je doelen halen, of stevig in je schoenen staan. Wij fixen dat iedere dag weer voor je. Schiet ‘s morgens easy een paar Felix Flos sokken aan en je bent klaar voor iedere uitdaging. Of je nou gaat longboarden, een date hebt of een superbelangrijke vergadering.

En dan maken we goed door voor de wereld ook nog eens heel easy.

Ontdek onze winstdeling met Street Child

New School sokken:duurzaam, maar niet duur

Samen dagen we de status quo uit met onze New School sokken. Met Felix Flos ga je voor een duurzame, kwalitatief goede sok die jaren meegaat. En je draagt direct bij aan een beter leven voor straatkinderen over de hele wereld. Da’s 2 x duurzaam.

Ondertussen zijn we niet duur, want we vinden dat goede sokken met een goed verhaal voor iedereen bereikbaar moeten zijn. Voor ons heel gewoon. Nu de rest van de sokkenwereld nog.

Waarom winstdeling met een goed doel?

We werken heel simpel: 1/3e van onze winst gaat direct naar Street Child. We doen niet aan ingewikkelde donatie-constructies en we vragen ook niks extra’s van jou. Zo weet jij als Felix Flos fan direct waar je aan toe bent: een mooie sok met een goed verhaal voor een mooie prijs. En je hebt de garantie dat iedere sok direct bijdraagt aan een betere wereld. 

Ohja, wat we ook nog doen: al onze sokken sturen we naar je toe vanuit de sociale werkplaats BPL. Per verzending gaat er ook nog eens €1,- direct naar de sociale werkplaats toe, om hen te ondersteunen.

Felix-Flos-sokken-Trek-een-sok-om-de-toekomst-van-kinderen

Street Child Nederland

Als Felix Flos zetten we ons iedere dag in voor Street Child Nederland . Dat doen we via een winstdeling-constructie. 1/3e van onze winst gaat direct naar Street Child Nederland.

Street Child zorgt er wereldwijd voor dat kinderen over de hele wereld zich veilig kunnen voelen, onderwijs krijgen en kunnen leren. Die basisbehoeften sluiten goed aan bij een laid back sokkenmerk als Felix Flos. Zo zorgen we ervoor dat iedereen op de wereld het stapje vooruit kan zetten dat hij nodig heeft.

 

We go way back

De ontstaansgeschiedenis van Felix Flos

Waarom doen we dit nou allemaal? Felix Flos is in 2019 opgericht door een gedreven ondernemerskoppel. Ze hebben hun strepen verdiend in de sport-retailwereld en laten nu een echt impactvol merk bloeien.

Daarom de naam Felix Flos, wat ‘geluksbloem’ in het Latijn betekent. Want waar jij een bloeiende dag hebt op je fantastische sokken, gaat er dankzij Felix Flos een wereld open voor straatkinderen over de hele wereld.