10% bundel korting!
Felix Flos 5-pack design herensokken

5-pack | Design herensokken

Sokken met elk een eigen karakter

 49,50
10% bundel korting!

5-pack | Everyday herensokken

Effen sokken voor elke dag

 45,00

Easy as that!

Schrijf je in voor 5% korting op je eerste order en ontvang updates van nieuwe collecties, aanbieding alerts en geschenken.

  Waarom Felix Flos herensokken?

  Felix Flos maakt je leven easy. Of je nou je doelen op je sokken wil halen, of iedere dag stevig in je schoenen wil staan: wij zijn je dagelijkse basis. Sokken aan en gaan – en je bent klaar voor iedere uitdaging. Onze supergoede sokken gaan jaren mee. En, wat helemaal mooi is? 1/3e van onze winst gaat naar een goed doel. Zo is impact op de wereld ook nog eens een stuk easier voor je. Felix Flos. Easy as that.

  Supergoede herensokken met prints

  Onze herensokken combineren stijl met kwaliteit en duurzaamheid. We ontwerpen onze sokken met prints zelf, met behulp van kunstenaars. Stijl is persoonlijk, en daarom kun je kiezen uit meer dan 10 designs herensokken. Onze designsokken zijn tot 23 centimeter lang – een heerlijke lengte voor onder een pak. Nooit meer blote benen tijdens een zakelijke meeting – Felix Flos sokken zijn de allerbeste sokken voor onder een pak. Maar ook op je longboard of op de fiets staan ze niet verkeerd.

  Katoenen herensokken van goede kwaliteit

  Onze herensokken zijn gemaakt van katoen. We gebruiken voor onze katoenen sokken de fijnste dubbele katoenen draden en met 168 naalden per sok, bieden ze niet alleen een luxe gevoel maar ook een langdurige levensduur. Of je nu gaat voor een effen designsokken of een gedurfde kleur. En het beste gedeelte? Onze duurzame productieprocessen zorgen ervoor dat je niet alleen goed voelt over wat je draagt, maar ook over de impact die je maakt op de wereld.