Algemene voorwaarden

Op deze pagina lees je onze algemene voorwaarden. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, Felix Flos, met je sluiten. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet met ons contact te zoeken via [email protected] of via ons contactformulier.

We behouden ons het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen. Je stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn. Felix Flos is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel KvK-nummer: 67540309 te Rotterdam.

Producten

Wij verkopen sokken, steeds in overeenstemming met de specificaties die je op onze website hebt aangegeven (hierna: een “Product” of de “Producten”).

Account

Om een Product te bestellen, dien je een account aan te maken. Hiervoor moet je jouw persoonlijke gegevens aan ons verstrekken. Deze dienen altijd actueel en waarheidsgetrouw te zijn (anders kunnen wij, bijvoorbeeld, jouw producten niet goed bij je afleveren). We beschermen uw persoonsgegevens goed; zie ook ons Privacy Beleid. Bij jouw account hoort een wachtwoord. Gebruik een sterk wachtwoord en maak jouw wachtwoord nooit aan anderen bekend. Laat het ons onmiddellijk weten als je jouw wachtwoord bent verloren, of als je vermoedt dat inbreuk op uw account is gemaakt. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventueel misbruik van uw account (bijvoorbeeld: als iemand anders met jouw wachtwoord een bestelling bij ons plaatst).

Prijs en betaling

De prijs van onze producten staan in onze webshop aangegeven. Betaling vindt plaats via onze online betaalservice, welke door onze Payment Service Provider Sisow B.V. wordt verzorgd. Kortingsacties worden eenmalig aangeboden en bieden geen garantie voor meerdere bestellingen, tenzij anders overeengekomen.

Levering

Wij leveren jouw product af op het adres dat je tijdens je bestelling hebt opgegeven in het bestelproces. Adreswijziging is mogelijk binnen 4 uur na het plaatsen van je bestelling. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via ons contactformulier. Adreswijziging is niet meer mogelijk wanneer wij de bestelling al hebben verzonden. De distributie wordt verzorgd door Business Post in samenwerking met Post NL. Zodra jouw bestelling is verzonden ontvang je een e-mail. Bij een bestelling tot en met 2 dozen worden deze los door de brievenbus geleverd. Drie of meer worden als pakket bezorgt. Wanneer jouw bestelling niet kan worden afgeleverd (omdat deze bijvoorbeeld niet door de brievenbus past) zal de postbode deze 3 keer proberen persoonlijk af te leveren of bij buren afgeven. Wij garanderen dat jouw product uiterlijk binnen 3 werkdagen na bevestiging van je bestelling wordt geleverd binnen Nederland. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken, dan kun je ons verzoeken (a) het bedrag voor dit product per ommegaande terug te storten. Indien de verzendverpakking bij levering waarneembaar beschadigd is, verzoeken we je dit zo snel mogelijk doch binnen 7 kalenderdagen aan ons te vermelden.

Klachtenregeling

Als je een klacht hebt over de levering dan kun je dat via ons contactformulier kenbaar maken. Wij zorgen ervoor dat de klacht zo snel mogelijk in behandeling wordt genomen en uiterlijk binnen 30 dagen afgehandeld wordt. Als jouw product meer dan 30 dagen in je bezit is en er is sprake van een gebrek bij normaal gebruik, neem dan contact op met onze klantenservice via ons contactformulier dan zullen we kijken naar een passende oplossing.

Retourneren is mogelijk, zonder opgaaf van reden binnen een termijn van 30 dagen (mits de sokken ongedragen zijn).

Voor het retourneren verzoeken wij je het product, in originele of eigen verpakking, aan ons terug te sturen met een kort begeleidend schrijven en in ieder geval je naam en gegevens. Verzendkosten komen voor uw eigen rekening.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die je als gevolg van het gebruik van een product mocht lijden, tenzij die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Je recht op schadevergoeding zal in elk geval beperkt zijn tot het bedrag van de bestelde en betaalde producten.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze producten, teksten, beeldmateriaal en al onze andere creaties, rusten uitsluiten bij ons. Je zult deze intellectuele eigendomsrechten respecteren en je staat ervoor in dat jouw gebruik van onze producten en diensten hier geen inbreuk op maakt.

Privacy

We vinden privacy erg belangrijk. Zie ook ons Privacy Beleid voor meer informatie.

Geschillen

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Rotterdam.

Bedrijfsgegevens
Felix Flos
Beurtschipper 82
3201 GA Spijkenisse
Nederland

KvK-nummer: 67540309 te Rotterdam
BTW-identificatienummer: NL857062608B01

.