10% bundel korting!

5-pack | Design damessokken

Sokken met elk een eigen karakter

 49,50
10% bundel korting!

5-pack | Everyday damessokken

Effen sokken voor iedere dag

 45,00

Easy as that!

Schrijf je in voor 5% korting op je eerste order en ontvang updates van nieuwe collecties, aanbieding alerts en geschenken.

  Waarom Felix Flos dames sokken?

  Felix Flos maakt je leven easy. Sokken aan en gaan – en je bent klaar voor iedere uitdaging. Je hebt jarenlang plezier van onze supergoede sokken. En, wat helemaal mooi is? 1/3e van onze winst gaat naar een goed doel. Zo is impact op de wereld ook nog eens een stuk easier voor je. Felix Flos. Easy as that.

  Damessokken met mooie prints

  Duurzaamheid en kwaliteit – dat is wat je terugziet in iedere damessok. Samen met kunstenaars ontwerpen we onze sokken in ons eigen atelier. Stijl is persoonlijk, en daarom kun je kiezen uit meer dan 10 designs dames sokken. Onze designsokken voor vrouwen zijn tot 20 centimeter lang – een heerlijke lengte voor onder elke outfit. Of je nou voor zakelijk of casual gaat – met Felix Flos zie je er altijd geweldig uit.

  Katoenen dames sokken van goede kwaliteit

  Alle damessokken zijn gemaakt van de fijnste dubbele katoenen draden. En met 168 naalden per sok, bieden ze niet alleen een luxe gevoel maar ook een langdurige levensduur. Of je nu gaat voor een effen designsok of een mooie knalkleur damessok. En het beste gedeelte? Onze duurzame productieprocessen zorgen ervoor dat je niet alleen goed voelt over wat je draagt, maar ook over de impact die je maakt op de wereld. Dat is nog eens een easy manier om stevig in je schoenen te staan.