De winstdeling

Van elke sok doneren we 1/3e van de winst, maar de samenwerking start al bij de eerste stap.

Awareness

Street Child heeft wereldwijd al meer dan 1 miljoen kinderen kunnen bereiken waarvan er meer dan 430.720 rechtstreeks toegang hebben tot het onderwijs. Ondanks deze aantallen zijn er nog steeds kinderen die geen toegang hebben tot goed onderwijs. Samen hebben we als doel is om ervoor te zorgen dat ieder kind naar school kan door aandacht te geven aan dit onderwerp en ons in te zetten voor hun toekomst.

Street Chil Nederland
Felix Flos sokken Street Child Nederland

Donaties

Onze samenwerking met Street Child Nederland is jong, sinds januari 2024. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze donaties zo hoog mogelijk worden. Dit doen we door constant te investeren in ons merk en met de belofte dat we een minimale donatie van € 500,-. per jaar geven. Voor € 50,- ontvangt een kind al een Back-to-School tas, dekken we de kosten voor een heel schooljaar en wordt het familiebedrijf van hun ouders ondersteund. Met € 500,- zijn dat dus minimaal 10 gezinnen die we ondersteunen.

Constant in contact

Felix Flos en Street Child Nederland. Samen staan we in contact met elkaar en zoeken we naar mogelijkheden om ons doel te bereiken. Dit doen we door campagnes met elkaar te combineren en bekijken we de mogelijkheid om een Street Child sokken collectie uit te brengen. Doordat we in contact met elkaar blijven, stemmen we elkaars behoefte op elkaar af en zorgen we voor een naadloze samenwerking.

Street Chil Felix Flos contact

Gepaste trots

We zijn trots dat onze samenwerking financieel bijdraagt aan de toekomst van kinderen in onveilige situaties. Sociale waarden vinden wij net zo belangrijk, want ook in delen van de wereld die dichter bij ons liggen worden kinderen bedreigd door een onveilige jeugd.

Sokken met impact. Easy as that!