Onze impact

Wij bouwen aan een futureproof merk, zonder uitzondering.

Sociaal

Met Felix Flos zorgen we voor mensen. In ons warenhouse werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ondersteunen we hun. Dit doen we door hun behoefte voorop te stellen en een veilige werkomgeving te creëren.

Onze faciliteiten hebben veilige werkomstandigheden en alle medewerkers hebben eerlijke arbeidscontracten.

Felix Flos Business Post Limburg
Oeko Tex Standard 100 Felix Flos

Duurzaam

Duurzaamheid is voor ons geen marketingterm. We nemen dit zeer serieus en zien er constant op toe dat onze producten duurzaam geproduceerd worden.

Alle Felix Flos sokken worden in Europa geproduceerd, volledig volgens strenge milieu eisen. Onze certificaten bewijzen het!

Verantwoord

Kunnen we de planeet schoner achter laten dan dat we haar hebben gevonden? Wij geloven van wel.

Daarom bieden we een compact assortiment aan, zonder overproductie én maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk recyclebare materialen. En dat in een fabriek die jouw nieuwe sokken voor grotendeels op groene energie produceert.

Street Chil Nederland

Én, Street Child Nederland

Felix Flos is sociaal en financieel partner van Street Child Nederland.

Street Child Nederland is een organisatie die wereldwijd ervoor zorgt dat kinderen veilig zijn, naar school kunnen gaan en kunnen leren – vooral in omgevingen met weinig middelen en noodsituaties.

Lees meer

Goed Hart Keurmerk Felix Flos sokken

Sokken met impact. Easy as that!

“Dank voor jullie enthousiasme, positieve instelling en gedrevenheid om vanuit jullie zelf en met Felix Flos onze wereld mooier te maken.”

Ilona Buddingh’ -Maas, auteur van het boek Begin met Duurzaamheid