Productcategorieën

Verzending & levering

Verzending en levering op een verantwoorde manier

Felix Flos werkt voor de verzending en levering van je bestelling samen met Business Post, onderdeel van MTB Maastricht. Dit bedrijf steunt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden van werk. Ze zoeken naar geschikt werk, verzorgen scholing en bieden deze mensen ook zelf een baan aan.

 

MTB Maastricht heeft andere regelingen op het gebied van werktijden dan bedrijven met een commerciële doelstelling. Hierdoor is het mogelijk dat je jouw bestelling niet altijd binnen één werkdag ontvangt. Soms kan dit ook twee werkdagen duren. Misschien is dat even wennen. Maar uw sokken zorgen wel voor werkgelegenheid voor mensen die moeite hebben met het vinden van een baan. 

 

Wij rekenen €2,50 verzendkosten per order, ongeacht hoeveel setjes sokken je wilt kopen. 

 

Wij leveren jouw product af op het adres dat je tijdens jouw bestelling hebt opgegeven in het bestelproces. Adreswijziging is mogelijk binnen 4 uur na het plaatsen van uw bestelling. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via ons contactformulier. Adreswijziging is niet meer mogelijk wanneer wij de bestelling al hebben verzonden.

 

De distributie wordt verzorgd door Business Post in samenwerking met Post NL. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een e-mail. Bij een bestelling tot en met 2 dozen worden deze los door de brievenbus geleverd. Drie of meer worden als pakket bezorgt.

 

Wanneer jouw bestelling niet kan worden afgeleverd (omdat deze bijvoorbeeld niet door de brievenbus past) zal de postbode deze 3 keer proberen persoonlijk af te leveren of bij buren afgeven.

 

Wij garanderen dat jouw product uiterlijk binnen 5 werkdagen na bevestiging van uw bestelling wordt geleverd binnen Nederland. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken, dan kun je ons verzoeken het bedrag voor dit product per ommegaande terug te storten. Indien de verzendverpakking bij levering waarneembaar beschadigd is, verzoeken we je dit zo snel mogelijk doch binnen 7 kalenderdagen aan ons te vermelden.

Veilig betalen

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.