Onze inzet is op de toekomst van kinderen

Wij maken ons met Felix Flos hard voor deze kinderen, kinderen die in armoede zijn geboren en vanaf hun eerste stap al een streepje achter hebben door met 1/3 van onze winst bij te dragen aan schoolboeken, lesgeld en kleding.

Met ons bedrijf zetten wij ons in om kinderen een kans te bieden om naar school te gaan. Een toekomst die ze kunnen opbouwen in een veilige omgeving waar voor hun gezorgd wordt.

Waarom voor deze kinderen

Vaak is er een onveilige gezinssituatie die lijd tot een sociaal ongelijk leven waarin kinderen al op vroegtijdige leeftijd van school moeten, of überhaupt nooit naar school kunnen gaan.

De kinderen die wij een extra duwtje in de rug geven zijn kinderen in op straat moeten leven. Kinderen die in arme gezinnen geboren zijn en daarom niet de kansen kunnen krijgen die andere kinderen wel krijgen.

Waar wonen deze kinderen

In continenten zoals Afrika, Azië en Zuid Amerika komt het onder de bevolking veel voor dat kinderen niet uit de armoede raken. De ngo’s waar wij mee samenwerken zijn actief is deze gebieden, want daar wonen deze kinderen.

Wij dragen alle kinderen over de gehele wereld een warm hart toe, de kinderen die bij ons in de straat wonen en de kinderen die wonen in landen waar er nog een grote verdeeldheid is.

Zet ook in op de toekomst van kinderen

Met Felix Flos willen we iedereen oproepen zich in te zetten voor deze kinderen. Door simpelweg sokken van ons te kopen doe je dat al. Onze sokken zijn een beschermlaag om je voeten die ook een ander beschermen.

Kies een sok die de wereld om je voeten beschermd

SHOP HERENSOKKENSHOP DAMESSOKKEN