Naadloze effen damessokken kopen

De sokken van Felix Flos zijn super naadloos wat eigenlijk betekend dat de naad aan de voorkant van de sokken met de hand gestikt zijn én een kwaliteitscontrole met een scherp oog hebben gekregen voordat ze werden goedgekeurd. Hierdoor kunnen wij zeggen dat onze damessokken naadloos zijn en je ze niet zal voelen in je schoenen, of hakken :-).

De kleuren van de Everyday collectie zijn gekozen om makkelijk te combineren met iedere outfit. Het logo komt er subtiel op terug in de schaduwkleur van de sok welke naadloos geweven is.

De Everyday damessokken zitten heerlijk en zorgen heel de dag voor een fijn gevoel zonder te knellen. De sokken voelen zacht aan en hebben een casueel uitstraling die bij verschillende outfits passen.

Shop Effen damessokken

Felix Flos sokken vallen naadloos aan bij jou outit. Of dit voor werk is, vrije tijd of wat anders. Het gevoel is altijd fijn.

Felix Flos 5-pack damessokken effen Everyday

Met een vooruitstrevende doos vol 5 paar gekleurde damessokken dragen we bij aan een gelijkwaardigere wereld en steunen we met 1/3 van onze winst Street Child Nederland die wereldwijd al meer dan 1 miljoen kinderen ondersteund om naar school te kunnen gaan.

De dames Everyday sokken staan voor elke dag een stapje die jou dichter bij je doel brengen en blijven jaren lang mooi zonder dat de kleuren vervagen.

SHOP EFFEN DAMESSOKKEN