Effen sokken

De Everyday sokken van Felix Flos bestaan sinds 2019 en zijn de eerste model sokken waarmee wij ons merk gestart zijn.

In het begin was de idee “één paar sokken voor iedere werkdag”. Waarbij je een 5-pack sokken kon kopen in hoogwaardige kwaliteit met vijf mooie verschillende kleuren voor dames en vijf voor heren.

We noemen deze collectie de Everyday

De kleuren die de Everyday collectie draagt zijn gekozen om makkelijk te combineren met iedere outfit. Het logo komt er subtiel op terug in de schaduwkleur van de sok en de doelgroep waar we toen voornamelijk op richtten waren werkende vrouwen en mannen met een kantoorbaan.

Maar al snel merkte we dat het verkopen van onze sokken, en daarmee ons merk niet aansloot bij de manier waarop wij als mens in het leven staan. Inclusief en toegankelijk voor iedereen.

Na deze gedachten omslag zijn we Felix Flos kritisch onder de loep gaan nemen en hebben we onszelf vragen gesteld: ‘Waar staat Felix Flos voor? Wat willen we met dit merk uitdragen? Met welke insteek willen we dat de Everyday sokken  gedragen worden?’

De antwoorden op deze vragen hebben ervoor gezorgd dat in 2021 Felix Flos meer diepgang heeft gekregen en een maatschappelijk betrokken onderneming is geworden die streeft naar een wereld met balans, waar ruimte is voor mens, natuur en dier én waarbij jij als klant ook niet wordt vergeten.

Een mooie effen sok van hoge kwaliteit, waarmee je bijdraagt aan een meer leefbare wereld. Met onze vernieuwde insteek draag je de sokken zoals jij het wil en wat past bij jou. Of dit voor werk is, vrije tijd of wat anders. De keus is aan jou en ze staan nu voor elke dag een stapje dichter bij een duurzamere wereld waarin elk mens welkom is.

“Geef invulling aan jouw eigen stijl en duurzaamheid”

Kies duurzaam, kies Felix Flos.

SHOP HERENSOKKENSHOP DAMESSOKKEN