Design sokken

Een vrije geest zorgt vaak voor de meeste creatie. Dit geldt voor onze design sokken en ook zeker voor de nieuwe ideeën die bijdragen aan het behoud van onze natuur en de zorg voor de mensen om ons heen.

Nice! Mooie sokken voor onze planeet en elkaar.

De Felix Flos design sokken hebben elk hun eigen karakter en weerspiegelen een gevoel die we allemaal weleens tegenkomen. Van verlegenheid tot lekker uitgesproken en van tweestrijdigheid tot een duidelijke visie.

Onze design sokken zijn ontworpen in samenwerking met een Nederlandse Kunstenaar, verkrijgbaar in heren,– en damesmodellen.

Het verschil tussen de modellen zijn de kleuren en de specificaties, maar het ontwerp is hetzelfde en ze geven je allemaal een goed gevoel.

De keuze om naast onze effen sokken ook speelse design sokken uit te brengen komt voort uit de gedachte dat maatschappelijke betrokkenheid niet perse droevig hoeft te zijn. Het mag gepaard gaan met een lach en een stukje vrolijkheid. Want laten we eerlijk zijn, het is toch altijd fijn om van betekenis te kunnen zijn?

Wij roepen iedereen op om creatief te zijn, buiten de kaders te denken en om te kijken naar een mooie positieve planeet waarop we allemaal welkom zijn.

“Laten we de wereld met elkaar verbinden, samen”

Kies voor een vrije geest, voor jezelf of als cadeau.

SHOP HERENSOKKENSHOP DAMESSOKKEN